Sp.a Kortrijk krijgt nieuw partijlokaal

TapasfotoKORT BERICHT
Via het sociaal aanvaarde roddelkanaal Facebook bereikte ons het gerucht dat het sowieso al zieltogende Textielhuis vanaf 31 oktober de deuren zal sluiten. Voortaan zullen de Kortrijks sp.a-kameraden bivakkeren in de hippe bagel- en tapasbar ‘No. 61’ aan het gelijknamige nummer in de Doorniksestraat. Het Taal Aktie Komitee zou al protest hebben aangetekend tegen het gebruik van de Franstalige afkorting ‘No.’, al weigerde Rudolf Scherpereel (N-VA) tot nu elke commentaar. Uitbaatsters Jessica Dobbelaere en chef de cuisine Dascha Vandeputte nodigen ook de lezers van Kortrijk Scheef Bekeken uit reeds een kijkje te nemen op hun nagelnieuwe webstek www.no61.be. Op de site van het afgeschreven Textielhuis zou een blok met studentenkoten komen.

Noot: Kwatongen beweren dat sp.a-bestuurslid Sam Weydts sinds maandag in de kelder van het voorlopig nog lege pand is vastgeketend. Dit gerucht werd door de redactie nog niet geverifieerd.

Advertenties

2 gedachten over “Sp.a Kortrijk krijgt nieuw partijlokaal

  1. Marc Demuynck

    Beste, het klopt niet dat het Textielhuis zieltogend is en op 31/10/2013 de deuren zal sluiten. Dat een aantal S.pa leden liever op een andere locatie vergaderen is hun zaak. De reden zal waarschijnlijk zijn dat het textielhuis te volks is. En er lopen ook nogal wat linkse lieden in rond, dat werkt waarschijnlijk storend op sommigen.
    Kameraadshappelijk,

    Marc Demuynck

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s