Ex-vriendin burgemeester opent tattooshop op Tenerife

Dat Anouk Sabbe en burgemeester Vincent Van Quickenborne volgend jaar, in weerwil van geruchten, niet trouwen, was al langer bekend. Nu wordt de definitieve breuk tussen de ex-geliefden bevestigd. Anouk verlaat Kortrijk voor de Canarische eilanden, waar ze met Romain ‘Mike’ Tattoo een zaak opstart.

Mike en AnoukKwatongen fluisterden al langer dat Anouk, de vriendin van burgemeester Van Quickenborne, nog maar zelden in zijn gezelschap te zien was. De twijfels, die er al een tijd waren, werden pas goed ernstig genomen toen honderden huwbare vrouwen zich verdrongen om afgelopen maand mei te feesten met de burgemeester. Behalve Anouk.

Eerst werd nog gedacht dat ze de publieke scène vermeed om niet in het oog te springen bij blogger Walter Maes. Hij noemde haar tot haar weerzin consequent een lingeriemodel, nadat hij foto’s in die zin op het internet had gevonden. Maar toen zijn Verdriet van Kortrijk van het internet werd gehaald, was ook dat niet langer een afdoende reden voor de afwezigheid van de burgemeestersvriendin.

Een persbericht eerder deze week als zou het koppel volgend jaar trouwen, probeerde de breuk te verdoezelen. Maar nu wil ze niet langer ontkennen dat ze een relatie heeft met Romain ‘Mike’ Tattoo en samen met hem een zaak begint op Tenerife.

Gevraagd naar een reactie, geeft een gebroken burgemeester toe: ‘Speciaal voor haar heb de job van vicepremier laten staan. Als burgemeester van Kortrijk zou ik veel minder uithuizig zijn, had ik beloofd en tijd voor haar kunnen nemen. Omdat ik weet dat Anouk kickt op sportieve types, heb ik de jongste maanden ook keihard aan mijn conditie gewerkt. Ik volg een proteïnendieet en ga elke ochtend joggen. Ik loop de 10 km al in 44 minuten en mijn buikje is verdwenen. Het heeft niet mogen baten. Toen ik in looptenue terugkwam van het trouwfeest van Alex en John, heeft ze het me laten weten. Ik heb nog geprobeerd het te ontkennen voor de buitenwereld door een trouwfeest aan te kondigen. Maar de waarheid haalt ons in.’

Anouk werd al eerder opgemerkt in aanwezigheid van Mike Tattoo. Nu kiest ze ervoor om met hem verder door het leven te gaan.
Anouk: ‘Romain is een man zoals elke vrouw hem wil: geen franjes, een bink die aan kickboksen doet, een macho zonder complexen, een zelfverklaarde vrouwenzot, een menselijke stier. Ik ben helemaal weg van hem. Alleen was het wat vervelend om een nieuw leven op te bouwen met Romain in de stad waar Vincent burgemeester is. Gelukkig was Romain al een hele tijd op zoek naar een geschikte warme plek om te emigreren. Bali zou leuk zijn, maar is te ver. Marokko ook, maar te Marokkaans.’

‘Toen Alain Vandesande van Dell Anno en Beau M hem voor was om deze stad achter zich te laten, werd het Romain te veel en heeft hij beslist om zijn naalden en zijn kleurstof naar Tenerife op te sturen. We gaan er samen mooie afbeeldingen prikken. Het is er het jaar rond heerlijk warm, je kunt er ook in de winter in T-shirt en short rondlopen, waardoor de markt voor tattoos er ideaal is. En er zijn minder regeltjes en belastingen dan hier.’

Met Romain ‘Mike’ Tattoo en Anouk breidt de Kortrijkse kolonie op Tenerife zich in korte tijd uit met alweer enkele bekende stadsgenoten. Eerder al vloog charmezanger Frank Valentino zijn geluk tegemoet op het Canarische eiland. En in de nieuwe bar van Alain Vandesande is Mike verzekerd van een stevige Belgische pint.

Advertenties

Een gedachte over “Ex-vriendin burgemeester opent tattooshop op Tenerife

  1. walter maes

    Ik ga de schrijver van deze leugens niet ontmaskeren. Maar ik ken hem goed. Al te goed, tegoed. En zijn vrouw (?) zelfs veel-te-veel, veelteveel. En nee, het is niet Franske.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s