Teambuilding Open VLD groot succes

Afgelopen zaterdag organiseerde Open VLD Kortrijk een teambuilding event in t Waaihof in Heule. De opkomst was massaal en de sfeer opperbest, ondanks het feit dat het allemaal niet veel had mogen kosten dit jaar.

trouwDe kosten van de supergrote affiches voor de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen hebben een ferm gat geslagen in het budget van de Kortrijkse liberalen. In die mate zelfs dat het even leek alsof er dit jaar geen teambuilding zou kunnen plaatsvinden. Maar als er één ding is waarin onze blauwe medemensen uitblinken, dan is het wel in financiële creativiteit.

Daarom werd beslist het trouwfeest van toekomstig schepen Weydts (sp.a) en zijn gemaal John in ’t Waaihof aan te grijpen om er de jaarlijkse teambuilding te organiseren. De kleurrijk opgedofte aanwezige sossen wisten eerst niet waar ze het hadden toen ze opeens een meute beige, blauwe en grijze kostuums zagen aankomen, maar algauw hadden ze door dat het om een delegatie van hun coalitiepartner ging.

Er was een speciaal programma uitgewerkt voor de Open VLD’ers. Eerst konden ze een ‘fongske’ leggen met een uitgebreid buffet van heerlijke hapjes. Aangezien het om een zelfbuffet ging, hield dit onderdeel van de avond al een eerste uitdaging in: proberen zelf je potje te vullen met al dat lekkers zonder er een ober bij te roepen of een voorbijganger aan te klampen om je te laten bedienen. Dat bleek wonderwel te lukken. Daarna volgde een licht maar culinair hoogstaand diner, kwestie van het volgende deel van het programma zonder oprispingen te kunnen aanvatten.

Voor de hoofdactiviteit konden de Open VLD’ers kiezen uit twee activiteiten: aanschuiven voor een copieus dessertbuffet of naar het centrum van de stad trekken voor een survivaltocht door de ‘K’ en de straten van Kortrijk. Intussen bleek dat een heleboel mensen de uitnodiging slecht hadden gelezen en pas tegen 21.30 uur naar ’t Waaihof kwamen afgezakt. Daar zal op het volgende partijbestuur van Open VLD zeker nog een hartig woordje over worden gesproken. Tot slot werden de aanwezigen uitgenodigd om de beentjes te strekken op de dansvloer. Opperliberaal Van Quickenborne mocht de oppervlakte van de dansvloer bepalen: zover hij zijn danspartner kon zwieren, tot zover reikte de dansvloer. Tot grote opluchting van de 250 aanwezigen was er voor iedereen voldoende plaats.

Voorzitter Eline Brugman blikt tevreden terug: ‘Het was een fantastisch feest, en ik dank de Werkgroep Feestelijkheden van onze afdeling voor hun vindingrijkheid. Dankzij hun inventiviteit hebben we een luxueuze teambuilding in een prachtig kader kunnen organiseren voor de prijs van die paar flessen wijn die we aan Axel en John hebben geschonken.’ Tijdens de speeches bleek overigens dat toekomstig schepen Weydts meteen doorhad dat die flessen gesponsord waren door Wijnen De Clerck.

Benieuwd waar de teambuilding volgend jaar naartoe zal leiden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s