Walter ligt onder de sloef

In het interview dat we onlangs afnamen van Walter Maes, de hoofdkees van de verdwenen kolderblog Het Verdriet van Kortrijk, verklaarde de stedelijke oer-blogger dat hij willens nillens met zijn schrijfsels had moeten stoppen. Na een diepgravend onderzoek blijkt de waarheid nog veel schokkender: hij mag niet meer van zijn vrouw.

waltermarieroseWalter Maes is op de dool, ook letterlijk. Bepaalde van onze doorgaans welingelichte bronnen menen dat de Blogloze elke dag op sleeptouw wordt genomen door zijn echtgenote Marie-Rose. Die zou zich bevrijd voelen nu haar man zich niet meer onledig houdt met zijn schokkende schrijfsels. Naar verluidt verplicht ze Walter elke dag om de verloren tijd in te halen.

Als gevolg daarvan mag Maes ’s morgens dus met de kippen opstaan om de picknickmand te vullen. Daarna gaat het steevast richting enkele interessante inlandse steden zoals Veurne, Adinkerke tot zelfs Doornik. Ook vernissages en museumbezoeken staan op het programma dat dagelijks wordt afgehaspeld, net zoals bezoekjes aan de K en het door Walter zo misprezen Buda Kunstencentrum.

De hoop die bij velen leefde, als zou de rebelse blogger binnenkort een nieuwe blog uit de grond stampen, is daarmee definitief gekelderd. Zijn Marie-Rose laat het niet toe.

Advertenties

Een gedachte over “Walter ligt onder de sloef

  1. walter maes

    Recht van antwoord.Eindelijk de waarheid. Nadat Freddy Vermoere, Kris Vanhee, Axel Vandenheede en Joyce Mesdacht mij de de wacht hadden aangezegd, kom ik tot mijn recht.Vanmorgen nog waren ze beneden alle peil. De Kortrijkse perse is een bende.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s