Kortrijkse Open Vld vaardigt taartenverbod uit

Nu donderdagavond spoelt Maggie De Block (Open Vld) aan in Kortrijk voor een debatavond rond haar beleid. Om te vermijden dat de goedlachse staatssecretaris voor Asiel en Migratie en Maatschappelijke Integratie weer het slachtoffer wordt van een flauwe plezante taartengooier, neemt de Kortrijkse Open Vld preventieve maatregelen.

maggiedeblockOpen Vld-gemeenteraadslid Wouter Allijns, gebombardeerd tot coördinator van de blauwe taart force, moet ervoor zorgen dat er morgen in Kortrijk geen enkele taart of ander soort patisserie wordt geproduceerd, laat staan in de richting van de staatssecretaris wordt gegooid. ‘Precies, samen met enkele vrijwilligers trek ik de hort op om de reeds gemaakte taarten uit de rekken te laten verwijderen en de uitbaters vriendelijk maar beslist aan te manen om geen nieuwe patisserie te bakken. We gaan langs bij alle zaken, ook in de deelgemeenten. Er is een klein budget voorzien om de eventuele opgelopen minderverkoop op te vangen en de zaakvoerders te vergoeden. Tony Decruyenaere neemt foto’s van de actie.’

Maggie De Block tekent op donderdag 20 juni om 20 uur present in het vrij-zinnige centrum Mozaïek op Overleie. De toegang is gratis, maar iedereen wordt gefouilleerd op het bezit van patisserie, kruisbeelden en andere religieuze symbolen.

Advertenties

4 gedachten over “Kortrijkse Open Vld vaardigt taartenverbod uit

  1. Pingback: Nog een erkenning! | Pär Ongeluck, Compostmeester

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s