Minder hondendrollen door elektrocutie

De Stadcoalitie publiceerde vandaag met trots de gedaalde inbreuken op het hondendrollenreglement. Volgens de bewindsvoerders van Kortrijk een bewijs dat de zo gecontesteerde GAS-boetes wel degelijk hun nut hebben. De waarheid is iets genuanceerder: vandaag bleek dat de stad bewust honden elektrocuteert om de cijfers kunstmatig op te leuken.

hondenFocus-WTV bracht vandaag het schrijnende verhaal van Dominique Vandersteene en zijn trouwe viervoeter, die op het Plein werd geëlektrocuteerd toen hij, na een frisse duik in een fontein, te dicht bij een defecte grondspot kwam. Het weerloze dier was op slag dood.

Vermoedelijk gaat het om een sinister complot van de Stadscoalitie. Volgens insiders zou dezelfde tactiek worden toegepast om ambetante hangjongeren uit kerkportalen te weren. Sommige schepenen zouden zelfs hun deurbel onder stroom hebben gezet om belletje-trek tegen te gaan. Minstens één postbode zou daardoor reeds werkonbekwaam zijn.

Kortrijk Scheef Bekeken wacht nog op een officieel persbericht van het stadsbestuur, maar houdt u vanzelfsprekend op de hoogte.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s