Kortrijk Scheef Bekeken is terug

De Kortrijkse politici en andere paljassen konden een paar maanden lang opgelucht ademhalen. Even zag het er immers naar uit dat de redactie van Kortrijk Scheef Bekeken alles weer recht en helder zag, maar dat begon algauw te vervelen. Na een tweetal weken koortsachtig zoeken keert KSB sterker terug dan ooit, met een nieuwe redactieploeg, bijgestelde ambities en heel veel goesting.

Walter Maes die op een dramatische manier de stekker van zijn Verdriet uittrekt, Pär Ongeluck die op mysterieuze wijze lijkt opgeslokt door de zelfverklaarde Stadscoalitie, enkele blogs van CD&V-signatuur die maar nauwelijks worden onderhouden: het is triest gesteld met het Kortrijkse bloglandschap. Gelukkig is er nog Kortrijkwatcher met zijn eenmanskruistocht tegen de zittende burgemeester. Om hem wat te ontlasten – al hoeft u dat niet té letterlijk te nemen – gaan we verder met wat we zo graag doen: Kortrijk scheef en indien mogelijk ook koddig bekijken.

01d97c6292fe34c60c27321b60b2927bEr zijn nog enkele onderhandelingen aan de gang, maar voorlopig ziet de redactie er als volgt uit:

Urbain Legand
Oprichter en senior writer van Kortrijk Scheef Bekeken, ook wel gekend onder zijn echte naam. Wordt volkomen terecht gemeden als de spreekwoordelijke pest.

Soetkin Vekemans (foto)
Echtgenote van Taalgrenswatcher Renaat Vekemans (bekend van tv). Berucht op Twitter. Zal zich voornamelijk bezighouden met het verdedigen van de Vlaamse zaak in wat volgens haar een ‘stad vol franskiljons’ is. Is op Twitter te volgen via de handle @soetkinvekemans.

Jazzy Teirlynck
Inderdaad, nog een vrouw. Onbekend maar zeker niet onbemind. Zal verslag uitbrengen vanuit de krabbenmand van de Kortrijkse dorpspolitiek.

X. Pat:
Ex-journalist, ook bekend van tv.

Nog verwacht: enkele jonge krachten met schrijversambities en misschien zelfs een éminence grise die nog al zijn haar heeft. Interesse om mee te werken aan KSB? Stuur een mailtje naar kortrijkscheefbekeken@hotmail.com

Graag gedaan!

De redactie

Advertenties

5 gedachten over “Kortrijk Scheef Bekeken is terug

  1. Pär Ongeluck

    Ik protesteer met klem tegen de laag-bij-de-grondse insinuatie als zou ik mij in de pels van de zetelende meerderheid hebben genesteld!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s