Kortrijkwatcher vindt verborgen agenda niet meer

Frans Lavaert, senior writer van de onvolprezen Kortrijkse stadsblog ‘Kortrijkwatcher’, zit met een serieus probleem. Diverse bronnen beweren dat de eminente en prominente scribent zijn verborgen agenda niet meer terugvindt. Kortrijk Scheef Bekeken maant de eerlijke vinder aan het ding zo spoedig mogelijk aan Lavaert terug te bezorgen.

Het is koffiedik kijken waar de agenda van Frans Lavaert, een Moleskine vol gekribbeld met onleesbare wartaal (zie foto), zich momenteel bevindt. De kans dat de ijverige schrijver hem achterliet op een of ander exotisch strand is vrij groot, al kan het ook zijn dat hij werd ontvreemd door een neofiet van de aanstaande stadscoalitie. Sinds de verdwijning verkeert Frans Lavaert in de onmogelijkheid zich nog langer neutraal op te stellen.

Wij maken ons eveneens zorgen om collega Pär Ongeluck, wiens laatste schrijfsel dateert van 3 november (!). Elke tip die kan leiden tot zijn terugkeer, wordt geapprecieerd. Met Walter Maes van Het Verdriet van Kortrijk gaat het daarentegen zo goed als het met hem maar kan gaan. Sinds Walter een bondgenoot heeft gevonden in het miskende filmgenie Johan Vandewoestijne – ook wel eens lacherig de Vlaamse Uwe Boll genoemd, en in de nobele onbekende Steven Lecluyse een nieuwe boksbal heeft gevonden, is hij niet te stuiten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s