Kortrijkse dwergen kiezen massaal voor N-VA

Een dag voor de gemeenteraadsverkiezingen haalde N-VA Kortrijk nog eens fors uit: de Vlaams-nationalistische fractie wil de verandering nastreven door Mini-Europa naar Kortrijk te halen. Een werkelijk briljant voorstel, dat alvast op luid applaus wordt onthaald door de actiegroep KKK (Kortrijkse Kleine Mensen en Kabouters). Kortrijk Scheef Bekeken had een kort gesprek met hun voorzitster Mimi Petit.

Thierry Meeùs, eigenaar van Mini-Europa, ziet een verhuis van zijn droomproject naar Kortrijk wel zitten. “Kortrijk zou de ideale stad zijn. Vele inwoners zijn er uitermate bedreven in kleinzieligheid en kleinzerigheid, en ook tijdens de voorbije campagne werd bewezen dat ze daar in Zuid-West-Vlaanderen nogal bekrompen en kortaf reageren. Er is ook volop ruimte in Kortrijk. Zo kan het resterende stuk van het Kennedybos worden gekapt om Mini-Europa te plaatsen. Als tegenprestatie wil AZ Groeninghe een speciale afdeling oprichten voor dwergen en andere kleine mensen. Ze willen ons eveneens tegemoetkomen met aangepaste kamers, stapelbedden waar we minstens tien kleine mensen in kwijt kunnen, speciaal chirurgisch materiaal en het aanwerven van enkele kleine chirurgen die anders nauwelijks boven de operatietafel kunnen uitkijken.”

AfbeeldingWie zeker in haar nopjes is, is Mimi Petit, voorzitster van de actiegroep KKK (Kortrijkse Kleine Mensen en Kabouters). “Super idee van N-VA, want zo kunnen we in deze regio eindelijk beschikken over een themapark op kleinemensenmaat. Stel je voor: binnengaan in de Big Ben of de Eiffeltoren beklimmen zonder dat je je klein hoeft te voelen, en dan nog eens zonder je naar Brussel te moeten verplaatsen, want daar worden kleine mensen voortdurend gekleineerd, bespuwd en nagefloten door geile Marokkanen, die soms zelfs om het verst met ons werpen. Het lijdt geen twijfel: ik heb vandaag nog een warme oproep gelanceerd aan alle leden van onze actiegroep om massaal voor Rudolf Scherpereel en de zijnen te stemmen. We zijn uitermate opgetogen dat de kracht van verandering ook voor ons geldt!”

Momenteel is ook Eigenbrakel nog in de running voor het binnenhalen van Mini-Europa, maar dat is volgens Rudolf Scherpereel geen enkel probleem: “Pfff, Eigenbrakel, wat hebben die meer te bieden dan Kortrijk? Akkoord, we gaan met een leeg mandje naar de kiezer, en eenmaal dat vol is en verzilverd in schepenzetels, kunnen we het gebruiken om kleine mensen van Mini-Europa naar het zinderende stadscentrum te brengen. Via een tram of elektrische busjes, dat zal ons eerlijk gezegd worst wezen. Bovendien zijn die dwergen multifunctioneel: ze kunnen de stadsdiensten helpen reinigen in hoekjes en buizen waar gewone mensen niet kunnen komen, en ook tijdens de Grote Revolte in 2014 kunnen ze ons enorme diensten bewijzen om slachtingen aan te richten in de ondergrondse tunnelnetwerken van de Walen. De overwinning is aan ons!”

Advertenties

Een gedachte over “Kortrijkse dwergen kiezen massaal voor N-VA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s