Ouders sturen kinderen vroeger naar bed omwille van Kortrijkse kopstukken

Meteen na de uitzending van ‘De Stem van Vlaanderen’ in het vtm-nieuws, stuurde het VVVO (Vereniging voor Verontruste Vlaamse Ouders) een persbericht de wereld in. De actiegroep betreurt het dat ouders hun kinderen vroeger naar bed moeten sturen telkens burgemeester Stefaan De Clerk en zijn liberale uitdager Vincent Van Quickenborne samen in beeld komen.

“Dit kan echt zo niet verder”, zegt VVVO-voorzitter Reginald De Groote in een eerste telefonische reactie. “Wij willen gerust onze kinderen bewust maken van de rol die een beschaafde politiek kan spelen voor hun toekomst, maar tegenwoordig kun je op haast geen enkele zender meer terecht, of je wordt geconfronteerd met De Clerck en Q. Twee kibbelende kinderen die elkaar verwensingen naar het hoofd slingeren waarvan ze zelf bij het Vlaams Belang rode kaken zouden krijgen, dat kun je nauwelijks voorbeeldgedrag noemen. Daarom gebeurt het steeds vaker dat we onze kroost stante pede naar bed moeten sturen als die twee samen, maar soms ook afzonderlijk, in beeld komen. Bovendien doen we elke dag opnieuw ons uiterste best om onze kinderen een goede kennis van de Nederlandse taal bij te brengen. Blootstelling aan het onbegrijpelijke De Clerckiaans van de Kortrijkse burgemeester en het tussentaaltje van zijn liberale tegenpool kunnen ze dus missen als kiespijn. Dan laten we ze liever naar hardcore porno, zombiefilms of Komen Eten kijken. Dat is vanuit opvoedkundig opzicht ook niet koosjer, maar het is al beter dan die zielige vertoningen met die twee oelewappers.”

De actiegroep zal het niet houden bij een persbericht. “Neen. Gezien de onherstelbare mentale schade die onze kinderen dreigen op te lopen telkens die twee in beeld komen, zullen we via onze advocaten een dwangsom eisen van elke zender die hen nog laat opdraven in een programma. Alleen zo kunnen we vermijden dat de geesten van onze arme schaapjes worden bezoedeld door deze twee charlatans. Het merendeel van onze leden betuigt trouwens hun sympathie voor de Kortrijkzanen, die een hart onder de riem in deze donkere tijden meer dan ooit kunnen gebruiken.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s