Kortrijk Scheef Bekeken wil Groot Kortrijks Hulpstukken- debat organiseren

Vergeet even de parallelle wereld die we u hier soms voorschotelen. In de laatste dagen voor de verkiezingen wil Kortrijk Scheef Bekeken een debatavond op poten zetten met enkele kandidaten die een kansloze positie op hun lijst hebben gekregen. Plaats en datum zijn nog niet bekend, evenmin als de mogelijke deelnemers, al heeft al één kandidaat zo goed als toegestemd.

In tegenstelling tot wat u hier vaak leest, is dit een ernstige zaak, met een politiek neutrale moderator. De naam? Het Groot Kortrijks Hulpstukkendebat (nieuwe naam ) nvdr). We rekenen op de zegen van de lokale partijvoorzitters en lijsttrekkers. Dan kunnen we zo snel mogelijk van start gaan.

Zij kregen de volgende mail in de bus. Zo weet ook u waarover het gaat.

De eigenzinnige stadsblog Kortrijk Scheef Bekeken wil in de laatste sprint naar de verkiezingen uitpakken met een uniek debatconcept: Het Groot Kortrijks Hulpstukkendebat. En dat is, ondanks de enigszins provocerende naam, geen grap.

De bedoeling van het debat zou zijn om vrijwel kansloze kandidaten enkele ernstige vragen voor te leggen over hoe ze het beleid in Kortrijk zien en wat ze in hun stad zouden willen veranderen. We gaan er immers vanuit dat ook deze mensen iets waardevols te vertellen hebben.

Een gereputeerde journalist (neen, niet Stijn Tormans) zorgt voor de vragen en zal het debat ook modereren. U mag zich dus verwachten aan een ernstig en politiek debat, waarin alle deelnemers met evenveel respect zullen worden behandeld en ruimschoots de tijd zullen krijgen om het partijprogramma te verdedigen.

Of dit debat al dan niet doorgaat, hangt natuurlijk van u af. Bent u bereid om een ‘lager gerangschikte’ en in feite kansloze kandidaat naar dit debat af te vaardigen? Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Graag ook een seintje als u beslist om niét deel te nemen.

We houden u vanzelfsprekend op de hoogte!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s