Redactie Kortrijk Scheef Bekeken furieus na ‘outing’ afgewezen redacteur

Consternatie alom deze morgen op de redactie: ene Joost Devriesere zou volgens een artikel in Het Nieuwsblad de man achter ‘Kortrijk Scheef Bekeken’ zijn. “Nonsens”, fulmineert hoofdredacteur Urbain Legand. “Die kinkel heeft met onze blog niks te maken”.

Onze hoofdredacteur valt met de deur in huis. “Die Devriesere is een aandachtshoer en een leugenaar, zoveel is zeker. Stuurde ooit eens een mailtje naar de redactie om aan onze blog mee te schrijven, maar werd afgewezen wegens niet grappig genoeg.  Dit moet waarschijnlijk zijn wraak voorstellen. Wat hij doet, is absoluut schaamteloos en een kaakslag voor onze échte redactieleden. Dat hij daarbij bovendien hulp kreeg van De Coene, ook al zo’n omhooggevallen copywriter van mijn voeten, tart de verbeelding nog meer.”

Fantast

Legand is eveneens niet opgezet met de rol die de lokale pers hierin speelde. “Wordt er in Kortrijk ooit wel eens een bron gecheckt? En zo ja, hoe komt het dan dat dat ventje op onze kap in de krant mag komen? Iedere journalist met een beetje ogen in zijn kop ziet toch dat die mens een ernstig psychisch probleem heeft? Het is wraakroepend, dat is het.”

De redactie van Kortrijk Scheef Bekeken heeft vanmorgen tijdens een spoedmeeting besloten om gerechtelijke stappen te ondernemen tegen de fantast Devriesere, parlementslid Philippe De Coene en de journalist van Het Nieuwsblad. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s