Breng zelf uw scheve onderwerpen aan!

Hoewel de redactie haar uiterste best doet om alle Kortrijkse halve en hele waarheden op te vangen en te verslaan, bestaat ze natuurlijk ook maar uit doodsimpele zielen. Vanaf komende vrijdag laten we u, de weledele lezer, dan ook toe om zélf scheve onderwerpen aan te brengen voor onze verrassend veelgelezen blog. Eeuwige roem wacht u.

Typewriter

Inderdaad! Elke vrijdagse avondpost op Kortrijk Scheef Bekeken wijden we voortaan aan de inzending van een attente lezer. Wat u daarvoor moet doen? Echt niet veel. U meldt ons gewoon een Kortrijks feit dat aan onze aandacht is ontsnapt of dat u op onze blog wilt behandeld zien. Vervolgens maken wij van uw onderwerp een echt KSB-artikel.

Alle inzendingen zijn vanaf nu mogelijk via Twitter-account @kscheefbekeken. Dat mag open en bloot, maar indien u liever op de vlakte blijft, stuurt u ons beter een DM. Wilt u uit bescheidenheid of uit vrees voor bloederige represailles liever onbekend blijven en uw naam niet in het artikel vermeld zien? Stuur uw onderwerp dan via mail naar of kortrijkscheefbekeken at hotmail dot com.

En oh ja: uw onderwerp moet ten laatste op donderdagmiddag de redactie bereiken.

We wensen u héél véél inspiratie toe.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s