De redactie van Kortrijk Scheef Bekeken komt uit de kast

Anoniem bloggen, daar heeft niemand wat aan. De lezer niet, want hij weet niet wie hij een boze lezersmail moet sturen als er hem iets niet bevalt. En ook de blogger zélf niet. Want zo blijft hij verstoken van – bijvoorbeeld – de schouderklopjes van een groot deel van de ruim 2500 lezers die ons artikel over N-VA Kortrijk van gisteren hebben opgepikt. Reden genoeg om uit de kast te komen en de maskers af te gooien.

In tegenstelling tot wat sommigen misschien denken, is Kortrijk Scheef Bekeken geen eenmansinitiatief. Neen, voorlopig zijn we met zijn vieren (vijf, als we onze uitbundig gedecolleteerde secretaresse meerekenen). We zijn politiek onafhankelijk, kunnen blijven lachen met onze eigen flauwe grappen en schrijven, tenminste dankzij onze professionele eindredacteur, zonder dt-fouten.

Urbain Legand hoofdredacteur en chef politiek. Volgt de Kortrijkse politieke actualiteit op de voet en ziet er nauwgezet op toe dat niets of niemand overbodig geschoffeerd of met fluwelen handschoenen wordt aangepakt.

Stefaan Taizy – chef cultuur. Vaste bezoeker van de Kortrijkse cultuurtempels, gaande van The Pit’s over De Kreun tot Buda-eiland.

Clint Bergare – chef sport. Wielerliefhebber en fervent supporter van KV Kortrijk. Vertrouwd met doping, omkoperij, corruptie en andere uitwassen van de sport.

Lorenzo Folk – eindredacteur en chef human interest. Kommaneuker.

Omdat u ons ook in het Kortrijkse straatbeeld zou kunnen herkennen, bieden we u hieronder onze groepsfoto aan.

Deredactie

U herkent (vlnr.) Clint Bergare, Stefaan Taizy, Urbain Legand en Lorenzo Folk.

Advertenties

4 gedachten over “De redactie van Kortrijk Scheef Bekeken komt uit de kast

 1. kortrijkscheefbekeken

  De inhoud van haar bustehouder is jammer genoeg enkel bestemd voor redactieleden. Maar als u een stukje wilt schrijven, dan kan dat natuurlijk.

  Like

 2. David Wemel

  Aan de foto te zien kunnen jullie best ook wel wat restyling gebruiken. Ik vraag Walter of hij nog een gaatje heeft als hij toch in Kortrijk langskomt. 😉

  Like

 3. kortrijkscheefbekeken

  Beste David, wij zijn niet verkiesbaar. We moeten dus geen goede indruk maken en kunnen gewoon cool en hip zijn. Maar toch bedankt voor het advies!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s